Stoelmassage

Stoelmassage is een activerende drukpuntmassage die tegelijkertijd ontspannend werkt. Bij stoelmassage gaat het om massage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van werk gerelateerde ziekten zoals: RSI, symptomen en uitwerkingen van stress. 

Stoelmassage is ook bevorderend voor de bloedsomloop, het beter laten stromen van de energiebanen en om het lichaam (weer) in balans te brengen. Stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Thaise drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Zowel je lichaam als je geest voelen hierna ontspannen, verfrist en opgekikkerd. Bij deze massage wordt de kleding aangehouden. 

Een stoelmassage is vooral een ontspanningsmassage. De massage technieken van de stoel zorgen voor een rustgevend moment doordat de spieren op vele plaatsen aangezet worden om te ontspannen. De verschillende technieken zorgen voor die ontspanning. De massage zorgt voor het wegnemen van spierspanning en afvoer van afvalstoffen. Een massage moment zorgt voor het wegnemen van stress in het lichaam. Je ervaart werkelijk een moment van ontspanning.

 

Meer over Voetmassage, Sabaaydi massage of Lichaamsmassage

 

Een afspraak maken? Direct contact opnemen via whatsapp of email